Sundhedsfaglig blog

Aller først vil jeg fortælle dig om min sundhedsfaglige blog, som jeg har skabt fordi, jeg som sygeplejerske og sundhedsformidler, brænder for at give dig indblik i en del af den forskning, der ligger til grund for sundhedssystemets tilbud til dig.

Jeg arbejder selvstændigt, hvorfor artiklerne her ikke er styret af andet end min inspiration ift. temaer.

Det særlige ved mine artikler er at, de kommer bagom aktuelle sundhedsbudskaber. Til tider kæder jeg flere artikler sammen og anvender forskning fra de perioder jeg skildrer, for at illustrere den udvikling der er sket ift. hvad der vides om livsstilssygdomme og behandlingen af livsstilssygdomme.

Medicinsk Teknologisk Vurderings rapporter (MTV) og de deraf følgende politiske tiltag inddrages for at illustrere, hvordan forskningen anvendes til at styrke vores fælles sundhedssystem og højne befolkningens samlede sundhedstilstand.

Mit mål er at give hver enkelt læser indsigt i dele af den forskning der findes om livsstilssygdomme. Denne indsigt må frit anvendes som et reflekterende redskab ift. egen situation, ift. at fastholde en rød tråd i eget møde med sundhedssystemet og som debatskabende element.

Blogindlæg

Hvordan kan man udvikle vacciner og medicin på kort tid under en pandemi? Hvilke etiske konventioner, guidelines mm. er gældende?

Corona, Covid 19, Mutationer, Smittetal, Nedlukninger, Grænselukning, Bølger, Pressemøder, Ekspertudtalelser, Forsigtighedsprincip og Vacciner. Hvor er der bare mange ord, nye som gamle. Vi lytter hele tiden venter på det næste pressemøde. Hvad kan de nu finde på og hvornår bliver det nogensinde hverdag igen? I starten sad vi nærmest på nåle og fulgte smittetallene tæt. […]

På besøg hos Arild Karlsen, ophavsmanden til Nordic Light Krill og Fiskeolie

Kontakten Jeg fik kendskab til Arild Karlsen og hans produkt via Linkedin og blev egentlig straks grebet af lysten til at udforske produktet og lære dets skaber at kende. Jeg har tidligere benyttet et tilsvarende produkt, men lykkedes ikke med at finde det igen. Derfor havde jeg på forhånd kendskab til krill som et særdeles […]

Et kig indenfor hos Pharma Nord

Jeg tog kontakt til Pharma Nord, fordi jeg gerne ville have netop deres reklame på min sundhedsfaglige blog. Mine bevæggrunde er kendskabet til den høje kvalitet der kendetegner produkterne. Min mail endte på Troels Rickers bord, hvilket førte til en invitation til at se fabrikken. Det ville jeg naturligvis gerne og gjorde opmærksom på at, […]