Nordic Light Krill og Fiskeolie

Gennem dette link kan du købe krill og fiskeolie kapsler af den absolut reneste kvalitet.
Nordic Light Krill og Fiskeolie er en virksomhed baseret på erfaringerne fra et langt arbejdsliv på havet samt ekspertise omkring kvaliteten af fisk.
Krill og fiskeoliekapslerne består af 30% krillolie fanget ved Antarktis samt 70% fiskeolie udvundet af fiskekød fanget i det arktiske hav ud for det nordligste Norge.
Krill og fiskeolie-produktet er udviklet i tæt samarbejde med en specialist med doktorgrad i omega 3 ved Tromsø Universitet.
Gelatinen som omkranser olien er produceret udelukkende af fisk, udviklet, så robustheden er i orden og er naturligvis patenteret.

Køb produkter på linket her

Pharma Nord

Gennem dette link kan du købe Pharma Nord produkter og opnå 15% rabat.
Pharma Nord er en virksomhed, som producerer et stort udvalg af kosttilskud udfra et sæt af kvalitets- og hygiejnestandarder, der svarer til medicinindustriens standarder.
Grundet den høje kvalitet har Pharma Nords produkter indgået i mange forskningsprojekter.
Indholdet i Pharma Nords produkter kontrolleres både før, under og efter produktionen, hvilket er din sikkerhed for at indholdsstofferne er tilstede i de kosttilskud du vælger at benytte.
Pharma Nords produkter er kendetegnet ved høj grad af optagelighed i kroppen.
Køb gennem dette link giver dig 15% rabat på alle Pharma Nords produkter.

Køb produkter på linket her

BIBAMBUS

Gennem dette link får du adgang til dette lækre udvalg af bæredygtige produkter.
BIBAMBUS er en passioneret forretning, hvor du har mulighed for at købe bæredygtige og eksklusive produkter af bambus. Produkterne kommer fra store dele af verden og medvirker til at skabe lokale arbejdspladser og dermed bedre levevilkår vilkår.
BIBAMBUS butikken tilbyder varer som tekstiler, hverdagsartikler som tandbørster og krus og eksklusive varer som armbåndsure, solbriller og cykel.
Butikken henvender sig til den bevidste kunde, som ønsker at sende et tydeligt signal om bæredygtige valg.

Køb produkter på linket her (Brug koden FORSKEL)