Irene Hejgård Jensen er mit navn.

Jeg består af en mangfoldighed af evner og interesser. De stærkeste af mine evner har alle med indsigt og omsorg at gøre. Jeg er særdeles god til at tage hånd om mennesker og planter. Og jeg kan ikke undvære at have dyr omkring mig.

Jeg får ofte at vide at, jeg skiller mig ud og folk husker mig gennem mange år uden kontakt. Selv om jeg har spurgt, har jeg aldrig kunnet få et svar på, hvorfor det er sådan.

Min tolkning er at, jeg har levet et liv med mange op og nedture, jeg har haft megen modgang og jeg har udviklet mig, hver gang det var nødvendigt. Jeg forstår, hvad der rør sig i min følelses verden, er i stand til at sætte ord og handling derpå og fastholde mine beslutninger. I virkeligheden er jeg stærk og sej som den stærkeste vestjyde. Ikke til at tage livet eller modet fra. Og jeg holder aldrig op med at give af den skønhed, der ligger i mine erfaringer og livskraft. Derfor har jeg valgt mælkebøtten som mit logo.

Min personlighed er præget af holdninger til naturen. Derfor er handlinger, der tager hånd om vores fælles miljø, et af mine kendetegn.
Forskellige former for træning optager tid og hjælper med at fastholde en sund krop.
I haven, som er omfattende, dyrker jeg en mangfoldighed af blomster, frugt og grønt, uden brug af gift og kunstgødning. Med andre ord, totalt forårsgrønne hænder, hele året.
Håndbøger, kogebøger, enkelte romaner, bøger om noget, fylder meget, men når ikke altid at blive læst i samme tempo som interessen opstår.
Kreativitet udi strikning, vævning, spinding og have er ligeledes et kendetegn. Der ud over bæres kreativiteten over i min omsorg for andre, hvor den medvirker til at tænke anderledes.

Alt omkring mig er præget af mangfoldighed, genbrug og klare farver. Det gør en glad i låget og vidner om rummelighed.

Jeg holder af at: lave god og nærende mad fra grunden; se film der giver stof til eftertanke; dybe samtaler; tid tilbragt i venskabeligt lag og tid til fordybelse.
Jeg hjælper altid, hvis jeg kan, har meget store ører og er god til at forstå mig på følelser og at sætte ord på.